Skolavslutning

Skolavslutning

Årets skolavslutning börjar närma sig – fredagen den 12 juni. Under rådande omständigheter blir inte skolavslutningsdagen som den brukar vara. Avslutningen i år blir tyvärr utan er föräldrar och med avgränsade grupper. Det är viktigt för våra elever som gör ett fantastiskt arbete under hela läsåret med ett bra avslut, så vi ska tillsammans hjälpas åt för att skapa en fin och speciell skolavslutningsdag. Vår förskoleklass avslutar sitt läsår med lite festligheter under deras sista skoldag – torsdagen den 11 juni.

Skoldagen den 12 juni börjar som vanligt 8.10 och avslutas 10.45. Skolskjutsarna går som vanligt till skolan på morgonen och går hem 11.00. Då vi alla ska hjälpas åt och ta ansvar för att inte skapa trängsel eller folksamlingar vill vi att elever som åker skolskjuts gör så även denna dag. Det är därför också viktigt att elever som har nära till skolan promenerar eller cyklar som vanligt även på avslutningsdagen.

Stort Tack för att ni stöttar och ”peppar”. Det bidrar till trygga och positiva skoldagar för våra elever och vi ser fram emot en speciell men fin skolavslutning.

Vänligen

Annica Clarin, rektor Korpadalsskolan

Ett svar på ”Skolavslutning

  1. Ett bra beslut.
    Jag är säker på att ni kommer göra en jättefin minnesvärd skolavslutning för barnen.
    Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.