Lampan på olika årskurser

Lampan på olika årskurser

För att ni ska få lite mer inblick på vad vi gör i våra olika årskurser på Korpadalsskolan tänkte vi att att klasserna skulle få ta över vår sida. Vi belyser olika delar och kallar det ”Lampan på”. Först ut är de äldsta förebilderna på skolan!

Hej hallå! 

Det är dags för en takeover och vi i årskurs 6 börjar. Veckan har gått fort och vi har hunnit göra en hel del saker. Alla elever på skolan har i början på denna veckan haft skolfotografering. 

Under de första dagarna har vi haft bild där vi skapat neurographic art. Spana in våra fina alster nedan. Vi har börjat terminen med teknik och fysik. Där har vi lånat en NTA-låda från Kreativum, temat på lådan är rörelse och konstruktion. Vi fick under onsdagen börja bygga fordon, roligt tycker vi. Vi har även tagit en promenad i solskenet tillsammans och umgåtts en stund, på vägen hittade vi björnbär och hade trevliga samtal. Vi har under veckan varit på Stenbackaskolan då vi har hemkunskap och språkval. Vi avslutade veckan med vår lilla tradition “Flashback Friday”. En lekfull lektion där vi har frågor kring den gångna veckan och samlar poäng i lag. 

Ha en härlig helg, hej hå!

I väntan på skolfotografering
Vi har påbörjat bygget av våra bilar
Processen med våra alster där vi använde blyerts, akvarell och färgpennor till färdigt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.